Nieuws
 De Kust Gezond 
Om Scheveningen aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers investeert de gemeente € 25 miljoen in Scheveningen Bad. De plannen hiervoor staan in het programma 'De Kust Gezond' van de gemeente.

De Noordelijke boulevard, de strandopgangen en belangrijke straten en pleinen krijgen een nieuwe inrichting. Er komt meer ruimte voor fietsers en voetgangers. Ook de doorstroom van verkeer en de bereikbaarheid van Scheveningen Bad worden verbeterd. Scheveningen Bad moet uitnodigend en gastvrij zijn en een echt kustgevoel oproepen.


Franki Grondtechnieken BV heeft van bouwcombinatie MEET opdracht gekregen voor de aanleg van de complete bouwput van de nieuwbouw voor het RIVM en het CBG in Utrecht. Door samenwerking met strategische partners heeft FGT een voor de aannemer aantrekkelijke totaalaanbieding kunnen maken. 

Voor aannemersbedrijf Heembouw zijn we momenteel bezig met het maken van 785 Frank-Omegapalen naast de A58 in Tilburg. Voor dit megaproject zetten wij 2
machine in.

Op 31 juli 2017 heeft Franki Foundations (dochteronderneming van BESIX Group) de overname voltooid van de in het Verenigd Koninkrijk (VK) gevestigde onderneming Martello Group, inclusief dochterondernemingen Martello Holdings, Martello Piling en Highmead Developments.

Displaying results 1-4 (of 26)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7  >  >|